Om mig

Tänkte berätta lite om min bakgrund, lite kort förstås.

Människor har alltid intresserat mig och legat mig närmast, vilket kan läsas av i mina tidigare yrkesval i livet. Jag har jobbat som butiksbiträde, städare, personlig assistent, inom barnomsorgen och äldreomsorgen.

För några år sedan prövade jag att skola om mig till teckenspråkstolk på Nordiska folkhögskolan i Kungälv där jag gick en förberedande teckenspråkskurs. Vid intagningen till den 4-åriga fortsatta utbildningen så snubblade jag tyvärr på mållinjen och kom tyvärr inte in det året. Jag har dock kvar en del kunskap och har sedan dess kunnat använda tecken som stöd i mitt yrkesliv.

För några år sedan kom jag till ett vägval i mitt arbetsliv, jag valde att skola om mig från min förskolevärld till att bli fotterapeut. På köpet blev jag också egenföretagare med allt vad det innebär, ett äventyr som fortfarande får min mage att pirra när jag tänker på det.

Eftersom jag månar om jordens resurser som privatperson har detta givetvis avspeglat sig i hur jag bygger upp mitt företag. Jag har därför valt att bygga mitt sortiment på  ekologiska produkter så långt det är möjligt. Även mina arbetskläder är ekologiskt valda.

Jag utbildade mig på Axelsons Gymnastiska Institut 2013. Jag är medlem i Sveriges Fotterapeuter och har en behandlingsskadeförsäkring.