Om oss

Tänkte berätta lite om min bakgrund, det är jag som är Madde.

Människor har alltid intresserat mig och legat mig närmast, vilket kan läsas av i mina tidigare yrkesval i livet. Jag har jobbat som butiksbiträde, städare, personlig assistent, inom barnomsorgen och äldreomsorgen.

För några år sedan kom jag till ett vägval i mitt arbetsliv, jag valde att skola om mig från min förskolevärld till att bli medicinsk fotterapeut. På köpet blev jag också egenföretagare med allt vad det innebär, ett äventyr helt enkelt.

Eftersom jag månar om jordens resurser som privatperson har detta givetvis avspeglat sig i hur jag bygger upp mitt företag. Jag har därför valt att bygga mitt sortiment på  ekologiska produkter så långt det är möjligt. Även mina arbetskläder är ekologiskt valda.

Jag utbildade mig på Axelsons Gymnastiska Institut 2013. Jag är medlem i Sveriges Fotterapeuter och har en behandlingsskadeförsäkring. Lokal, instrument och rengöring har godkänts av miljö och hälsa.

Lokalen är stor nog att ta emot rullstolar och permobiler.

Jag innehar F-skattsedel och behandlingsskadeförsäkring.

Lite kort information om min kollega Mia Julin som kommer att utföra medicinska laserbehandlingar med början under våren 2024.

Mia har drivit egen klinik och butik med fotvård och friskvård. Hon har jobbat i många år med friskvård och hälsa och brinner verkligen för det.

Mia är Certifierad Friskvårdsterapeut, Medicinsk Fotterapeut, har utbildning inom Reikihealing, TMC Facelift Massage, Koppning, Gua Sha med mera. Hon håller på att utbilda sig inom medicinsk laser.

Mia innehar behandlingsskadeförsäkring.